Sådan får du dine gæster til at føle sig velkomne i sommerhuset

Udlejer du dit sommerhus og vil du gerne vil have succes med feriehusudlejningen, så er det alfa og omega, at dine gæster føler sig velkomne i dit feriehus. Der findes heldigvis masser af små ting, som du kan gøre for gæsterne kommer igen.

vin

Modtag gæsterne når de ankommer

Udlejer du dit sommerhus privat, er det altid en god idé, at modtage dine gæster personligt og overlevere nøglerne til dem. Modtag dem med et smil og hjælp dem med at bære kufferterne indenfor. Giv gerne en kort og personlig introduktion til huset. Hvis du lejer dit hus ud gennem et professionelt bureau behøver du selvfølgelig ikke at tænke på dette, så sørger bureauet for at overdrage nøglerne til gæsterne. Hvis dit sommerhus skal føles ekstra imødekommende, så stil gerne en flaske Asti og mineralvand med nogle glas frem på bordet. Pynt også gerne med en vase med friskplukkede blomster. Dette er et lille trick som også bruges meget i hotelverdenen og det gør, at gæsterne føler sig velkomne straks de træder ind af døren.

Sørg for at møblerne ikke er nedslidte og grimme

Grimme og slidte møbler sælger ikke billetter og det er heller ikke noget ikke noget der gør, at dine lejere i sommerhuset føler sig velkomne. Du behøver dog ikke at investere i dyre designermøbler til sommerhuset, mindre kan sagtens gøre det. Køb for eksempel nogle pæne brugte møbler og erstat de gamle slidte. Det er også vigtigt, at sengene er behagelige at overnatte i. En gammel slidt seng med dårlige fjedre, gør at gæsterne sover dårligt og får en dårlig ferie, derved er det næppe dit sommerhus der vil få de bedste anmeldelser.

Prikken over i’et

I dag bruger vi internettet overalt også når vi er i sommerhus. Alt underholdningen er som regel på mobilen i form af streamingtjenester. Der er ikke noget bedre end at ligge og se en god film i sommerhuset når der regner. Hvis du vil have det store overblik over mobilabonnementer og streaming tjenester så er det en god idé at tjekke mobilabonnement sammenligning. Uanset hvilket mobilabonnement dine gæster har, er det dog en god idé, at tilbyde adgang til Wi-fi, så de har mulighed for at bruge deres mobil når de har lyst til streaming af musik og film uden hensyntagen til dataforbrug.

Sådan får du råd til at gøre dit sommerhus mere indbydende

Hvis du gerne vil i gang med at gøre sommerhuset mere indbydende men du ikke har pengene til andre møbler eller gode senge, er der heldigvis råd for dette. En af mulighederne er, at tage et forbrugslån. Hvis du vil finde det bedste og billigste forbrugslån, er det en god idé, at finde en hjemmeside med forbrugslån sammenligning. Her kan du nemlig i ro og mag sammenligne lån, således du får den bedste og billigste finansiering af forbedringerne på dit feriehus.