Få en sjov ferie med din firbenede ven

En tur i sommerhus er altid en fornøjelse for hele familien. Det er en god måde at komme væk fra hverdagen og slappe af i nogle nye rammer. Men en god tur i sommerhus betyder også, at din firbenede ven får en sjov ferie. Det er nemlig vigtigt at passe ekstra godt på dit kæledyr, når du tager på ferie. De nye omgivelser kan virke overvældende og uoverskuelige for dit kæledyr. Du bør derfor sørge for, at også dit kæledyr får en sjov ferie med gode produkter og legetøj. Alt dette kan du finde hos Canem, som tilbyder dyreartikler af højeste kvalitet og til en god pris.

hund

Forkæl din firbenede ven, uanset dens størrelse

Uanset om din bedste ven er en kat eller hund, så kan du finde et stort sortiment af produkter hos Canem.dk. Som nystartet virksomhed er Canem blevet grundlagt på kærlighed til hunde og katte. Målet for virksomheden er at gøre dyreartikler til større dyr nemmere tilgængeligt. Det vil sige, at hvis din hund eller kat er større end gennemsnittet, så kan du stadig finde gode produkter og dyreartikler til dit kæledyr. Sortimentet hos Canem dækker over alt til hunde og katte, lige fra foder og godbidder, seler og veste, pleje og hygiejne, snore og halsbånd og så selvfølgelig en masse sjovt legetøj. Særligt legetøj er en god måde at stimulere dit kæledyr på, særligt når I skal på ferie. Når du køber legetøj hos Canem får du en god kvalitet, som dit kæledyr hurtigt vil elske at lege med. På ferien vil dit kæledyr derfor føle sig hjemme, så snart du finder legetøjet frem.

God kundeservice med plads til spørgsmål

Hos Canem får du den bedste kundeservice. Med mulighed for at ringe Canem op alle ugens dage kan du stille dine spørgsmål og få hjælp og vejledning til dit køb. Derudover kan du også sende en e-mail og forvente svar inden for 24 timer. Du får både svar på spørgsmål, men også råd og vejledning til lige netop dig og dit kæledyr. Med den personlige betjening er du sikret, at du får købt de rette produkter.

Der er heller ingen tvivl, når man kigger på kunders anmeldelse af Canem: Kundeservicen er i top. Med tilgængelig hjælp er der altid mulighed for at stille spørgsmål. Canems hjemmeside indeholder også gode overvejelser og typiske spørgsmål, som du kan anvende til at beslutte dig for det rette produkt.

Med billig og hurtig fragt kan du forvente at modtage dine varer på den lovede dato. Derfor er der fri mulighed for at gå shop amok hos Canem og få en masse kvalitets dyreartikler til en god pris. Så er dig og hele familien klar til en god tur i sommerhus med plads til leg.