Charter, sommerhus, kør-selv? Hvad skal man vælge?

Dette indhold er sponsoreret

Foråret står for døren, og planlægningen af årets sommerferie er langsomt begyndt. Tiden er kommet til at tænke idylliske tanker om sol, varme og strand. Men hvad er den rigtige ferieform? Her i artiklen vil der forekomme 3 forskellige ferieformer, som man med sin familie, kan overveje at tage på i sommerferien. Måske skal du vælge indenfor udvalget af charterrejser, eller en sommerhustur, eller måske en kør-selv-ferie?

charter

Sydpå med en charterrejse

Hvad er bedre end en uge eller to med benene oppe på en charterferie? D-vitaminerne strømmer ind, og uanset hvor man bevæger sig hen er der lækker mad på de lokale restauranter. Med billige charterrejser kan man komme stort set lige derhen, hvor man vil, til små penge. Når man taler om charterferie, så er det i dansk sammenhæng en færdig pakkerejse sydpå med charterfly, indkvartering og oftest en guide til at hjælpe med at gøre ens charterferie så behagelig som mulig.

I dag kan den moderne rejsende få fleksibilitet ind i sin charterrejse, som gør det muligt at kunne rejse i enten kortere eller længere tid end 7 og 14 dage, på specifikke datoer og med langt mere frihed til at gøre lige, hvad man føler for, mens man er på sin charterrejse. Charterfly tager dig direkte til den ønskede feriedestination. Når man bestiller sin ferie er charterfly oftest en del af en pakkerejse.

Sommerhustur

En sommerhustur er det perfekte tilflugtssted, når man bare gerne vil væk fra hverdagen og slappe af. Ofte skinner solen, bølgernes brusen kan høres svagt i baggrunden, og det varme sand omslutter ens fødder. På en sommerhustur skal man ikke nå noget bestemt, og det kan for mange familier være en fordelagtig ferieform. Turen tager en med til et mere simpelt liv, hvor der er større frihed og mindre ansvar. Det er den nemme og hurtige måde at komme ud i naturen på. Sommerhuse eksisterer overalt, og kommer i en masse forskellige størrelser, omgivelser og funktioner. Nogle sommerhuse kan endda lejes med en tilhørende pool.

Kør-selv-ferie

En kør-selv-ferie er en nem ferie, hvor man selv har friheden til at bestemme ferielængden, ruten, tempoet og de oplevelser, som man sammen med familie skal opleve. Ferien starter med det samme i ens egen bil, hvorefter turen kan gå lige derhen, hvor man ønsker. En kør-selv-ferie giver rig mulighed for at have planlagte oplevelser, samtidig med uforudsete eventyr. Det er en ferieform for alle familier, og giver gode ferieminder, uanset om man rejser med venner, familie, børn eller alene. Denne ferieform kan skræddersyes til alle ens ønsker, da man selv vælger, hvilken bil man vil køre i, rejseruten, antal dage, hotelstandarden og oplevelserne undervejs.