Ferie med de firbenedeHunden er menneskets bedste ven, og i mange familier et helt naturlig medlem af familien. Så når den årlige feriedestination skal vælges, så er den traditionelle charterrejse ikke aktuel. I stedet ligger det lige til højrebenet at vælge at holde ferien i et lejet sommerhus.

Hund i skov

Sommerhuset er den perfekte base, hvorfra familien kan finde ro og tage små endags-ture ud i det danske sommerland, hvor der venter et væld at muligheder for oplevelse af natur, kultur og forlystelser.

Vælges et sommerhus i et område tæt på skov og strand, så glæder du også familiens firbenede medlem, som vil elske de lange gåture og lege på stranden. Men vær obs på, at hunden som udgangspunkt skal holdes i snor for ikke at genere andre feriegæster.

Derfor giver det god mening at tage en udflugt til en af de mange danske hundeskove, hvor hunde kan boltre sig uden at være i snor. Samtidig kan både hund og ejer her mødes med andre hundefamilier.

Men hvordan finder man nærmeste hundeskov ?

En ny app er udviklet og tilgængelig i Itunes Appstore. App'en hedder ”Hundeskove i Danmark” og den giver dig et overblik over hundeluftningsområder i nærheden af dig, derved er den nærmeste hundeskov kun få klik væk fra dig.

Du kan også finde hundeskove via hjemmesiden www.hundeskove.dk. En simpel søgning, og du får præsenteret hundeskove i nærheden.

I både app og på hjemmesiden finder du udover rutevejledning og beskrivelser, også bedømmelser af hundeskovene foretaget af andre hundeejere.

Hundeskove app