Denne artikel indeholder annonceret indhold

Her er de bedste steder at rejse hen med børn

Det kan være en glæde at tage børnene med på ferie, men det kan også have sine udfordringer. Skal du planlægge en ferie med de små, bør du derfor overveje destinationen grundigt. Læs med her i artiklen, og få gode råd til de bedste steder at rejse på ferie med børn.

Strand

Hvor skal rejsen gå hen?

Før I begynder at planlægge ferien med børnene, er det en rigtig god ide at tænke over, hvor I skal hen. Det er ikke alle destinationer, der egner sig lige godt til børnefamilier, så hvis I vil være sikre på, at ferien bliver en succes, kan I blandt andet overveje:

● En skiferie

● En charterrejse

● En tur i sommerhus


Tag eventuelt en snak med børnene, og find ud af, hvad de godt kunne tænke sig. Hvis I tager poderne med på råd, er der en god chance for, at I får en ferie, som alle bliver glade for.

Tag på skiferie

Hvis I godt kan lide at kombinere en aktiv ferie med hygge og afslapning, så vil en skiferie helt sikkert være et hit. Der er utallige destinationer at vælge imellem i Europa, og her vil der være masser af mulighed for sjov og leg for både børn og voksne.

De fleste børn elsker at lege i sneen, og både børn og forældre vil kunne spendere mange underholdende timer på pisterne, uanset om I er øvede eller nybegyndere. Når dagen er omme, kan I hygge jer sammen i skihytten med ild i pejsen, varm kakao og spil.

Book en charterrejse

En charterferie kan være dyr, men der er ofte mange gode tilbud at hente – især hvis I er ude i god tid, eller hvis I kan rejse uden for skolernes normale ferieperioder. Destinationerne er som regel meget børnevenlige, og I kan vælge mellem alt fra eksotiske rejser til Thailand til et par afslappende uger i Spanien eller Grækenland.

Endnu en fordel ved charterrejser er, at alting er planlagt på forhånd, så I behøver ikke at tænke på hverken fly, hotel og anden transport. I vil ofte også kunne tilkøbe udflugter samt all inclusive, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Så bliver det ikke meget nemmere.

Lej et sommerhus

At leje et sommerhus kan være en rigtig god ide, for her er der plads til hele familien, og det vil ofte være muligt at finde huse til meget billige priser. Sommerhuse har alle de faciliteter, I skal bruge, og så er de gerne beliggende i børnevenlige områder med strande, legepladser og restauranter. Som en bonus vil der tit være legekammerater i nærheden, så børnene vil ikke løbe tør for underholdning.