Lastminute charterrejser til billige penge

Danmark er dejlig men det er sommervejret desværre ikke altid. Derfor kan man som dansker godt gå og drømme om sommersol og varme samtidig med, at vejrudsigten kun melder om regn og blæst. Heldigvis er der masser af charterdestinationer at vælge imellem uanset om du flyver fra Aalborg lufthavn, Billund lufthavn eller Kastrup lufthavn. Rejser du uden for industriferien, for eksempel i juni eller august, er det ofte billige at tage på charterrejse end hvis du rejser i højsæsonen i juli måned. Du kan yderligere spare penge ved at kigge efter billige afbudsrejser. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet, kan der nemlig være mange penge at hente ved at kigge efter restpladser på charterrejser. Disse restpladser sælges som regel under rejseselskabernes sektioner med ”lastminute rejser” eller ”afbudsrejser”

afbudsrejser

Sådan finder du billige charterrejser

Hvis du gerne vil have en billig rejse til sydens sol bør du også tage et kig på de forskellige destinationer. Da charterrejserne blev populære tilbage i 1960’erne, var Mallorca og den spanske solkyst nogle de første destinationer, der for alvor slog igennem. Her var danskerne ellevilde med sangria og grisefester. Senere blev Grækenland og de græske øer et af de mest populære chartermål for danskerne. I dag vælger mange danskere en rejse til Tyrkiet, når de skal nyde sommerens sol og varme.

I Tyrkiet er der næsten altid garanti for sol og varme og samtidig er rejserne til Tyrkiet ofte i den prisbillige ende. Derfor er en afbudsrejse til Tyrkiet et godt alternativ hvis du drømmer om lækre strande og masser af sol men har et stramt budget. En rejse til Tyrkiet behøver dog ikke kun at handle om strandliv. Tyrkiet byder nemlig også på smukke byer, historiske steder, masser af shopping og lækre kulinariske oplevelser. Det er derfor en feriedestination, der tilbyder noget til alle rejsende, uanset om du er til storbyferie, strandferie eller du gerne vil have en aktiv ferie.

Alternativer til charterrejsen – lej et feriehus i Sydeuropa

Har du mod på selv at arrangere din rejse findes der dog også masser af alternativer til pakkerejserne. Her på ferieboliger.dk kan du leje feriehuse i hele Europa til gode priser. Hvis hele familien skal på ferie sydpå, er et billigt alternativ til charterferien derfor, at leje et feriehus eller en ferielejlighed og selv finde billige flybilletter eller tage bilen og køre til Frankrig, Italien, Spanien, Kroatien eller det land hvor i har lyst til at nyde jeres ferie i et lækkert feriehus.