Find din næste feriebolig her


01. Feriebolig
02. Destination
Destination

Nulstil

03. Periode
04. Personer
Værelser
Voksne
Børn

Nulstil hele søgningen

Ferieboliger Spanien

Swimmingpool
Spabad
Aircondition
Wifi
Grill
Havudsigt
Dyr tilladt
Sauna

Feriehus, 6 personer

Feriehus, 4 personer

Feriehus, 13 personer

Lejlighed, 4 personer

Feriehus, 14 personer

Feriehus, 8 personer

Feriehus, 8 personer

Feriehus, 18 personer

Feriehus, 8 personer

Feriehus, 4 personer

Lejlighed, 4 personer

Lejlighed, 4 personer

Lejlighed, 6 personer

Lejlighed, 4 personer

Lejlighed, 4 personer

Lejlighed, 4 personer

Feriehus, 10 personer

Lejlighed, 6 personer

Feriehus, 6 personerRejseblog omkring Teneriffe
Spanien byder på sol og sommer året rundt

I Spanien kan du altid finde et sted, hvor der er sommer og solskin – hele året. Overalt møder du en spændende kultur, en smuk natur og en behagelig og afslappet stemning. Her spiser man godt, sent og længe, blandt andet på de mange hyggelige tapasbarer.

Overalt i Spanien er der masser af muligheder for at leje din egen feriebolig, hvad enten du vil have en lille lejlighed i byen eller en stor villa med egen pool tæt på en af de mange skønne kyster.

Spændende og mangfoldige Spanien

Fra tidligt på foråret og til langt ud på efteråret kan du nyde solen og varmen i det sydlige Spanien. Steder som Costa del Sol og Costa Blanca er evigt populære destinationer. Og med god grund, for her er fantastisk skønt og smukt. Glem ikke et besøg i fascinerende Alhambra.

Længere mod nord skal vi tættere hen mod sommeren, før termometret står på ægte sommertemperaturer. Men her finder du til gengæld en smuk og grøn natur og fascinerende byer som Barcelona og Madrid, der er spændende at besøge året rundt.

Spanien er et mangfoldigt land med store regionale forskelle fra nord til syd, og derfor er der så mange spændende, og forskellige, steder at besøge.

De skønne spanske øer

Langt ude i Atlanterhavet nordvest for Afrikas kyst finder du de Kanariske Øer. Her er der sol og sommer og behagelige temperaturer året rundt. Oveni får du en smuk natur. Derfor er øgruppen så populær blandt solhungrende danskere, ikke mindst i de kolde, mørke og våde vintermåneder. Nogle af de mest populære og besøgte Kanariske Øer er Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

I Middelhavet finder du de Baleariske Øer Mallorca, Menorca og Ibiza. Det er skønne og smukke øer, der er dejlige at besøge igen og igen.

Der er altså masser af muligheder for ferieboliger i Spanien. Det svære er at vælge.