Find din næste feriebolig her


01. Feriebolig
02. Destination
Destination

Nulstil

03. Periode
04. Personer
Værelser
Voksne
Børn

Nulstil hele søgningen

Ferieboliger Kroatien

Swimmingpool
Spabad
Aircondition
Wifi
Grill
Havudsigt
Dyr tilladt
Sauna

Feriehus, 4 personer

Feriehus, 6 personer

Feriehus, 8 personer

Lejlighed, 5 personer

Feriehus, 4 personer

Lejlighed, 5 personer

Feriehus, 5 personer

Feriehus, 10 personer

Lejlighed, 4 personer

Lejlighed, 5 personer

Lejlighed, 4 personer

Feriehus, 13 personerNyd ferien og sommeren i Kroatien

Kroatien er et af de lande, der bliver mere og mere populært blandt danskere og andre med smag for en smuk natur, spændende seværdigheder og sol, strand og vand. I Kroatien kan du få det hele – og endda til en væsentlig billigere pris end i mange af de andre populære feriedestinationer i Europa.

Der er smukt på den kroatiske riviera

Kyststrækningen ud mod Adriaterhavet er et populært feriested, der også er kendt som Kroatiens riviera. Her finder du skønne badestrande, krystalklart vand og små hyggelige fæstningsbyer, som du blandt andet finder i Istrien i det nordlige Kroatien. Der er skønt ved vandet hele sommeren igennem, og du kan vælge at bo i din helt egen feriebolig, hvis du vil lidt væk fra alle hotellerne.

I Dalmatien i det sydlige Kroatien venter endnu mere strand og vand, men også spændende og naturskønne byer som Split og Dubrovnik.

Besøg bjerge og nationalparker

Der er dejligt ved strandene i Kroatien, men har du tid og mulighed for det, bør du også unde dig selv at nyde den smukke natur i bjergene inde i landet og i de mange flotte nationalparker med vandfald, søer og et rigt dyreliv.

Der er skønt og smukt i Kroatien, hvor du bliver mødt af en venlig og imødekommende befolkning. Det er nemt at bevæge sig rundt og få mange forskellige oplevelser med hjem i bagagen – og så er Kroatien stadig et af Europas billigste lande at holde ferie i.