Find din næste feriebolig her


01. Feriebolig
02. Destination
Destination

Nulstil

03. Periode
04. Personer
Værelser
Voksne
Børn

Nulstil hele søgningen

Ferieboliger Italien

Swimmingpool
Spabad
Aircondition
Wifi
Grill
Havudsigt
Dyr tilladt
Sauna

Feriehus, 12 personer

Lejlighed, 5 personer

Feriehus, 10 personer

Feriehus, 12 personer

Feriehus, 6 personer

Feriehus, 12 personer

Feriehus, 4 personer

Feriehus, 10 personer

Feriehus, 6 personer

Feriehus, 8 personer

Feriehus, 9 personer

Feriehus, 12 personer

Feriehus, 2 personer

Feriehus, 3 personer

Feriehus, 5 personer

Lejlighed, 4 personer

Feriehus, 14 personer

Feriehus, 10 personer

Feriehus, 8 personerSkønne Italien kan man aldrig få nok af

Det er svært ikke at falde pladask for ’La Bella Italia’. Og er du først blevet forelsket i støvlelandet mod syd, vil det være en livslang forelskelse, hvor du altid har drømmene om næste besøg i baghovedet.

Spændende rejsemål overalt i Italien

Italien er skøn fra søerne og Alperne i nord over Toscana, Rom, Amalfikysten og meget mere til spændende Sicilien i syd. I Italien er der dejligt og betagende smukt overalt. Så enkelt kan det siges, og derfor er det svært at vælge et sted fremfor et andet. Heldigvis er der masser af muligheder for at leje din egen feriebolig, så du kan prøve flere forskellige steder, inden du måske finder dit helt eget favoritsted.

Lej en lejlighed eller villa

Du kan leje en lejlighed og nyde bylivet side om side med italienerne. Det kan være i Rom, Lucca, Firenze, Venedig, Bologna eller en anden af de mange fascinerende små og store italienske byer. Der er ikke noget skønnere end at sidde på en fortovscafé på byens torv og bare nyde solen, maden og vinen, mens du mærker byens puls og betragter menneskemylderet.

Vil du hellere bo tæt på en af de mange skønne strande, kan du leje din egen ferielejlighed eller villa ude ved kysten. Her tager italienerne selv ud, når livet, sommeren og ferien skal nydes. Du kan også nyde badelivet ved en af de populære søer i det nordlige Italien. Det kan være evigt populære Gardasøen eller de mindst lige så skønne søer som Comosøen og Luganosøen. Lej en lejlighed, villa eller bo i mobilhome.

Vil du bo ude på landet midt i naturen, kan du leje en feriebolig på en vingård. Det er hyggeligt, meget charmerende og afslappende for både børn og voksne. Agriturismo kalder italienerne det, når du tager på ferieophold på gamle vingårde.

Skønt er der overalt i Italien, og du vil helt sikkert drømme dig tilbage igen, når du først har været der.