Find din næste feriebolig her


01. Feriebolig
02. Destination
Destination

Nulstil

03. Periode
04. Personer
Værelser
Voksne
Børn

Nulstil hele søgningen

SØGERESULTATER

Swimmingpool
Spabad
Aircondition
Wifi
Grill
Havudsigt
Dyr tilladt
Sauna
Ingen resultater fundet ! Du kan prøve at ændre søgeperioden eller søge i et større område.


Mange vælger at holde ferien i Danmark i trygge rammer. Men Danmark indbyder også til en spændende og indholdsrig oplevelsesferie.

Er man til liv og glade dage på stranden, så finder man ved Vesterhavet de kilometerlange bredde sandstrande og et brusende Vesterhav. På østvendte kyster finder man roligere og mere børnevenligt badevand.

Danmark tilbyder også mere end 150 golfbaner så der er god mulighed for at komme ud og lufte golfkøllerne. Foretrækker man møde naturen på cykel i stedet, så er der rig mulighed for selv at medbringe cykler til ferieboligen, eller man kan ofte leje dem for et mindre beløb.

Hvis du derimod ønsker at få genopfrisket din viden omkring vores tusindårige historie og give familiens yngste en mulighed for at få et indblik i Danmarks spændende fortid, så er der rig mulighed for dette ved at besøge de mange historiske museer, som findes rundt om i landet. Som et minde om, at Danmark er et af verdens ældste monarkier findes der enestående slotte og haveanlæg overalt i landet, hvoraf mange er åbne for besøg.